Хангзхоу Аусигн Траффиц & Сафети Фацилити Цо, Лтд
ФАК
Dom > О нама > ФАК

П: Каква је разлика са материјалом за знакове?

О: Саобраћајни знакови се састоје од три основне компоненте: празно, позадинско осветљење и копија знакова. Блокови, обично израђени од шперплоче, алуминијума или челика, служе као оквир знакова.

Шперплоча је најскупљи празан материјал. Прилично је јака, али је подложна временској штети јер је порозна; шперплоче од шперплоче морају бити прекривене танким слојем пластике.

Алуминијум неће рђати, али је врло лаган и мора бити ојачан металним ојачањима дуж леђа. То је најскупља празна опција.

Челик је економичнија алтернатива алуминијуму; такође је чврста и не треба ојачати. Рустање се може спријечити наношењем слоја зинкто челика.


П: Шта је рефлективна фолија?
О: Рефлектујућа фолија је материјал који се преко гола алуминија поставља на саобраћајне знакове како би их направио рефлектујућим. Заштитна фолија долази у инжењерском степену, високој интензитетској групи и дијамантском степену (види доле за детаље). Већина људи мисли да су знаци аутопута обојени, али завршетак је заправо рефлективна фолија.


П: Шта је завршни рефлексивни завршетак Енгинеер Граде?
О: Рефлексивни завршни слој инжењера је стандардна рефлективна завршна обрада која се поставља на саобраћајне знакове. Ово је и најјефтинија и најмање рефлектујућа опција, али је и најчешће.


П: Шта је завршни рефлексивни завршетак високе интензитета?
О: Рефлективни завршни слој високог степена је рефлективнији од стандардног рефлективног завршетка, инжењерског квалитета. Висок степен интензитета је скупљи од инжењерског степена, а такође је и више рефлектујући. Има шаблон типа меда.


П: Шта је рефлективна завршна обрада Диамонд Граде?
О: Рефлективни завршни слој Диамонд Граде је најтраженији завршетак који се поставља на саобраћајне знакове. Ово је и најскупља опција за постављање.


П: Који је ваш МОК?
О: Извините што немамо. За разлику од многих наших конкурената, ми не наплаћујемо минималну наруџбину или минималне трошкове налога, тако да ћемо вам бити драго што ћемо вам продати само један знак.