Хангзхоу Аусигн Траффиц & Сафети Фацилити Цо, Лтд
Знање
Dom > Знање > Sadržaj

Како одабрати саобраћајни знак

Данас су цестовни саобраћајни знаци обично постављени без обзира на путеве који се брзо крећу или путеви кроничне животне средине. Сврха овога је омогућити корисницима у путу да у потпуности искористе карактере и слике знакова како би јасно пронашли своје дестинације, чиме би се уштедело вријеме. Као резултат тога, постављање путних знакова постало је неопходан корак у изградњи путева. Тада, које су тачке које треба приметити приликом инсталације путева?

1, задовољавају визуелне захтеве. Приликом постављања цестовних саобраћајних знакова, градитељи би требали одабрати висину и величину инсталације према обиму јавног погледа. Поред тога, како би се возачу омогућило јасно видјети знакове током процеса вожње, предњи део знакова треба поставити у правцу долазног саобраћаја и требало би да буде привлачан и уредан.

2, како би се осигурало чврсто. Пошто се у ваздуху обично постављају професионални саобраћајни знакови, већина знакова су челичне конструкције и потребно је заварити многе интерфејсе. Због тога је приликом инсталације неопходно осигурати да је површина пукотина приликом заваривања глатка и довољно дужине. Истовремено, како би се побољшала чврстоћа, потребно је предузети мере против рђе и антикорозије.

3, у складу са нагибом пута. При постављању цестовних саобраћајних знакова, потребно је узети у обзир нагиб пута, обично у доњем положеном положају, вертикална оса знакова би требала бити благо нагнута да задовољи рационализацију саобраћајног вида.

4. Заштите постојеће цевоводе. Обично, након инсталације опћинске мреже цеви, положај за уградњу често се сукобљава са положајем цјевовода. Због тога је приликом инсталације неопходно обратити пажњу на заштиту постојећег цевовода и више како би се прилагодио положај уградње логоа.

5, да испуни норме. Најважнија ствар у постављању цестовних саобраћајних знакова јесте испуњавање спецификација за инсталацију. Правилником је прописано да се сви саобраћајни знакови не смеју постављати у возни простор возила и пешака. Осим тога, панел сигнала се не сме спојити у 6Кс3м високу опсег.

Наведени су неки разлози приликом постављања саобраћајних знакова. Овдје се надамо да ће, након што градитељи разумеју ове тачке, бити у могућности да их боље конструишу и изграде у будућем раду. Међутим, уколико одељење за изградњу жели да учини знатно више видљивог сигнала, неопходно је набавити квалитетне цестовне саобраћајне знакове, а затим сарађивати са стандардним методама инсталације како би се постигла сврха.