Хангзхоу Аусигн Траффиц & Сафети Фацилити Цо, Лтд
Знање
Dom > Знање > Sadržaj

зашто су прометни знаци важни

Како је број возила на саобраћајницама постепено повећан, улога саобраћајних знакова постепено се одражава зато што основна возила посматрају саобраћајни знак током вожње. Поставке слогана на знаку су углавном релативно једноставне, али се број возила постепено повећава. Уз пораст, појавили су се и многи неконтролисани фактори. Многа кршења саобраћајних правила се не могу потпуно избјећи. Разлог је у томе што све више и више нових возача сада вози и вероватно ће панике приликом вожње. Врло је вероватно да се саобраћај неће проценити. Сигнаге, тако да ће донети много непријатности за вожњу људи.


◆ Водич се користи за означавање области, правца и удаљености од одредишта, улаза и излаза аутопута и локације познате локације. Боја је плава (зелена) + бела. Ова врста знакова је најкориснија када возачи дођу до непознатих путева. Они могу помоћи возачима да лоцирају и идентификују упутства.


◆ Саобраћајни знак типа упозорења знак је знак који упозорава возило и пешаке да обратите пажњу на опасно место. Његова боја је жуто дно + црна граница + црни шаблон, а облик је једнакострани троугао са горњим кутом на горе. Боја ове врсте знакова је веома запажена, а обично је постављена на местима где је саобраћај компликованији или у приградским подручјима.


◆ Улога знака индикације је да инструкције возила и пешака да возе у складу са назначеним правцем и локацијом. Боја је плава позадина и бели образац, а облик је подељен у круг, правоугаоник и квадрат. Индикатори су веома чести на путевима. Они могу водити возача у правом смеру и путању како би избјегли кршење.


◆ Знак забране је прометни знак који забрањује или ограничава возила. Осим појединачних знакова, већина њих су бијели + црвени круг + шаблон који притиска црвене шипке + црне обрасце. Знак за забрану се често комбинује са електронском камером. Када возачи виде такав знак, не желе да направе богатство. Они могу само пратити знаке.