Хангзхоу Аусигн Траффиц & Сафети Фацилити Цо, Лтд
News Detail
Dom > Новости > Sadržaj

Предности сигнала алуминијума

У металним знацима производа, пропорционалност алуминијумске плоче, око 90% металних знакова, више од пола века, са знацима производње алуминијумске плоче, издржава, главни разлог лежи у најоригиналнијој изведби алуминијума, многа технологија површинске декорације, може се користити на алуминијуму и играти, лако је добити шарене, различите комбинације напредног декоративног слоја. С друге стране, одлучују се одличне особине алуминијумског материјала.

Алуминијумске карактеристике: Поред горе наведених разлога, физичке и хемијске особине алуминијума и знакови у примјени релевантних захтјева су конзистентни, описани су у наставку.

1. Алуминијска густина алуминијума је 2.702гнан3, у поређењу са бакром и алуминијумом само за 1/3, алуминијумска плоча неће повећати тежину опреме, али и уштедети новац.

2. Једноставност обраде дуктилности алуминијума, једноставно сечење, али и лако обликовање штампе, како би се задовољиле потребе посебних знакова процеса.

3. Отпорност на корозију на површини алуминијума и његових легура може произвести тврд и густ оксидни филм.

4. Добра атмосферска способност слоја алуминијум оксида, многе супстанце немају корозивни ефекат на индустријска подручја тешке средине и приморска примјена ће имати изврсну издржљивост.

5. Ниједан магнетни алуминијум није магнетан, алуминијумска плоча неће произвести спољне сметње за опрему.

6. Резерве алуминијумске резерве богате ресурсима су значајне, годишња производња алуминијских производа поред челика, друга по величини метална производња у свету.