Хангзхоу Аусигн Траффиц & Сафети Фацилити Цо, Лтд
Зелени саобраћајни сигурносни кони

Зелени саобраћајни сигурносни кони

Саобраћајни ковчегови, такође звани пилони, шеширови вештица, кочиони колони, колути за аутопутеве, сигурносни стубови или конструкциони стожци, обично су конусни маркери који се постављају на путевима или пешачким стазама да привремено преусмеравају на безбедан начин.

Pošalji upitĆaskanje sada

  • Detalji o proizvodu

Саобраћајни ковчегови, такође звани пилони, шеширови вештица, кочиони колони, колути за аутопутеве, сигурносни стубови или конструкциони стожци, обично су конусни маркери који се постављају на путевима или пешачким стазама да привремено преусмеравају на безбедан начин. Често се користе за креирање путева раздвајања или спајања током пројеката изградње путних саобраћајних несрећа ораутомобиле, иако су тежи, трајнији маркери или знаци коришћени уколико се преусмерење задржи на месту дужи временски период.

Издржљив ПВЦ. Користите у затвореном или ван.
Супериорна стабилност. Стацк абле.
Високо видљиви рефлективни оковратци од 3М неће се отклонити приликом складиштења шипова.

Испуњава ноћне захтеве МУТЦД-а.

Упозорите мотористе на небезбедне услове на путу или промене саобраћајног тока са овим 3М Рефлецтиве Оранге Траффиц Цоне. Његов практичан дизајн је идеалан за кордонисање саобраћајних подручја или приватних прилаза како би возачима помогло да буду сигурно у правом смјеру. Овај наранџасти сигурносни конус са рефлективним материјалом, осликан светло и стоји у високој стопи за високу видљивост. Она стоји на робусној платформној подлози која га држи подупрта, чак и приликом јаког вјетра или кише. Овај коефицијент сигурности у саобраћају је лаган и чврст, а неће се бледити на сунцу или киши. Може се користити за многе различите апликације, чинећи је економичном и одговорном инвестицијом у сигурност за власнике кућа или предузећа. Помозите возачима да знају где да иду помоћу овог практичног 3М рефлективног оранжног саобраћајног конуса.


image003.jpg

Употреба

Управљање саобраћајем

Конопци који се користе на улазу "Бридгегате" на мост Георге Георге у Њујорку

Саобраћајни шипови се обично користе на отвореном током рада на путевима или у другим ситуацијама које захтевају преусмеравање саобраћаја или унапред упозорење о опасностима или опасностима или спречавању саобраћаја. Саобраћајни шипови се такође користе да означе где дјеца игра или блокирају подручје. За ноћне временске прилике или ситуације слабог осветљења, саобраћајни кози су обично опремљени ретрорефлективним рукавом како би се повећала видљивост. Повремено, саобраћајни колути могу бити опремљени и трепћућим светлима из истог разлога.

Саобраћајни шипови су дизајнирани да буду веома видљиви и лако покретљиви. Користе се различите величине, обично се крећу од око 30 цм (11,8 инча) до нешто више од 1 м (39,4 инча). Саобраћајне шипке долазе у различитим бојама, а наранџасто, зелено, жуто, розе и црвено су најчешће у боји због њихове осветљености.

Врсте и величине

Типични саобраћајни кози су флуоресцентни "сигурносни" наранџасти, као и лимун зелени. Саобраћајне шипке такође обично долазе са рефлективним траком око њих, како би се повећала видљивост.

У Сједињеним Државама долазе у таквим величинама као:

12 ин (305 мм), 1,5 лб (0,68 кг) - за унутрашњу и спољашњу употребу

18 ин (457 мм), 3 лб (1,4 кг) - за спољашње примене као што је слагање линије

28 ин (711 мм), 7 лб (3,2 кг), (који се зову Метро стожери за употребу у градовима) - за апликације које немају аутопут, нпр. Локална улица,

28 ин (711 мм), 10 лб (4,5 кг) - за примене у слободном и високом смеру (са рефлективним тракама)

36 ин (914 мм), 10 лб (4,5 кг) - за апликације у слободном и високом смеру (са рефлективним тракама)

ПВЦ кости

Тип: 300мм

Тип: 450мм

Тип: 700мм

Величина: 210 * 210 * 300мм

Величина: 280 * 280 * 450мм

Величина: 350 * 350 * 700мм

Тежина: 0.6КГС

Тежина: 1.0кг

Тежина: 2.1кг

Паковање: 20Пиеце / торба

Паковање: 15Пиеце / торба

Паковање: 10Пиеце / торба

Такође смо испоручили гумене и ЕВА шину.

Масивни опсег боја и величина.


Hot Tags: зелене саобраћајне заштитне корпе, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја, прилагођени
Srodni proizvodi
  • Istraga