Хангзхоу Аусигн Траффиц & Сафети Фацилити Цо, Лтд

Алуминијумске кутије

Алуминијумске кутије са ознакама ивице користе облике, боје, речи и симболе да комуницирају поруку са возачима. Сви саобраћајни знакови користе рефлектујуће фолије, који су дизајнирани да одражавају неку од светлости са фарова возила назад возачу, тако да ће знак бити видљив ноћу.

Pošalji upitĆaskanje sada

  • Detalji o proizvodu

Путни знакови користе облике, боје, речи и симболе да комуницирају поруку са возачима. Без таквих знакова, кретање саобраћаја би било неуредно и непредвидљиво. Практично сви саобраћајни знакови користе рефлектујуће фолије, које су дизајниране да одражавају неку од светлости са фарова возила назад возачу, тако да ће знак бити видљив ноћу. Боја и облик такође могу пружити знакове возачима чак и када су речи или симболи на знаку неразумљиви. Регулаторни знаци, као што су знакови ограничења брзине, су обично правоугаони и користе бијеле позадине. Стоп знакови, с друге стране, имају посебан осмоугаони облик и црвену позадину како би ухватили возачево око.

Алуминијумске кутије са знаком ивице Боје: Гранична линија је жута или црна.

Интерне плоче су са Цласс1 или Диамонд рефлективним белим / жутим / наранџастим 3М и Авери филмом са прилагођеним шаблоном.

Материјал: Алуминијум

 

Типичне методе израде челичних кутијастих ивица су приказане у наставку:

5П4А5446.јпг

Са Би-под ногама треба уметнути како би стајали на екрану

Дисплеј: Уметните Би-Под ноге, пост монтажа са конзолама

Алуминијумске кутије које се обично користе за радове на путевима и грађевинским сигналима од стране контролора саобраћаја или градилишта итд. Снабдевамо масивним асортиманом стандардних шаблона на знаковима у кутијама.

Наши детаљи пакета (За заштиту црне ивице знакова од Старцхинга)

Потребно је П (2) .јпг


Алуминијумске кутије са знаком ивице Величина:

600к600мм, 900к600мм, 1200к900, 1200к300 или сл.

На располагању су и друге прилагођене величине.

Потребно је П (1) .јпг

Кутијасте ознаке са Супер рефлектујућим филмомHot Tags: алуминијумски кутијасти знакови, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја, прилагођени
Srodni proizvodi
  • Istraga