Хангзхоу Аусигн Траффиц & Сафети Фацилити Цо, Лтд
Друмски радови означавају ПВЦ плоче

Друмски радови означавају ПВЦ плоче

ПВЦ је познат и као поливинилхлорид, трећи најпрометнији пластични полимер у свету, након полиетилена и полипропилена.

Pošalji upitĆaskanje sada

  • Detalji o proizvodu

ПВЦ дефиниција:

ПВЦ је познат и као поливинилхлорид, трећи најпрометнији пластични полимер у свету, након полиетилена и полипропилена.

● ПВЦ долази у два основна облика: крута (понекад скраћена као РПВЦ) и флексибилна.

● Крутом облику ПВЦ-а користи се бесконачност за цијеви и за профилне примјене. Може се постати мекша и флексибилнија додавањем пластификатора, а најчешће се користе фталати. У овом облику се користи и за водоводне инсталације, изолацију од електричних каблова, имитацију коже, сигнализацију, снимке фонографа, производе са надувавањем и многе примене где замењује гуму.

● ПВЦ је полимер са добрим изолационим особинама. Од диелектричне константе, вредности тангенте диелектричног губитка и отпорности на волумен су високе, отпорност на корон није врло добра, а опћенито је погодна за средње или ниске и нискофреквентне изолационе материјале.

ПВЦ има високу тврдоћу и механичке особине.

● Механичка својства повећавају са повећањем молекулске тежине, али се смањују с повећањем температуре.

● Механичке особине крутог ПВЦ-а (уПВЦ) су врло добре; еластични модул може да достигне 1500-3000 МПа. Меки ПВЦ (флексибилан ПВЦ) еластик је 1,5-15 МПа.


Детаљи о пвц плочама на путевима:

ПВЦ плоче су формиране у равним листовима у различитим дебљинама и бојама. Као плочасти листови, често се проширују да стварају празнине у унутрашњости материјала, пружајући додатну дебљину без додатне тежине и минималне додатне трошкове (погледати затворену ћелију ПВЦ пјенову плочу). Листови се исечу користећи тестере и ротациону опрему за резање. Пластифицирани ПВЦ се такође користи за производњу танких, обојених или прозирних филмова под притиском, који се једноставно користе као винил. Ови филмови се обично исецавају на компјутерски контролисаном плотеру (види Винил цуттер) или штампа у штампачу широког формата. Ови листови и филмови се користе за производњу широког спектра комерцијалних производа за означавање, укључујући каросеријске траке и наљепнице.

Ознаке за рад на цести Ознаке за ПВЦ плоче:

● 450ммВ к 300ммХ

● 600ммВ к 450ммХ

● 600мм к 600ммХ

● 400ммВ к 900ммХ

● 900ммВ к 600ммХ

● Или као прилагођени.


Hot Tags: роад ворк сигн ПВЦ плоче, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја, прилагођени
Srodni proizvodi
  • Istraga