Хангзхоу Аусигн Траффиц & Сафети Фацилити Цо, Лтд
Саобраћајна сигнализација
Саобраћајна сигнализација

Саобраћајна сигнализација

Било који од ових фиксних путева би требало да потпише ноге или преклапајуће ноге са знаковима у кутијама или са више знакова са знаковима. Ноге одговарају свим величинама знакова.

Pošalji upitĆaskanje sada

  • Detalji o proizvodu

Приликом изградње свог алуминијумског знака, унапред израђена друмска саобраћајна трака нуди једноставну инсталацију и скоро тренутни приказ. Нека припрема материјала приликом градње знака је неопходна.

Двоструко заварени шавови и нуспојаве у праху и оквир за означавање за континуирану тешку употребу. Саобраћајна сигнализација за саобраћајне знакове се широко користи од неких од највећих савета и компанија за управљање саобраћајем широм Аустралије.

Тим било које од ових преклапајућих или фиксираних бициклистичких ногу са нашим знаковима у кутијама или са више знакова са знаковима. Ноге одговарају свим величинама знакова.

ова веома напредна функција вам омогућава брзо постављање постоља.

Једноставно ставите руке на плочу и подигните тада две ноге ће се спустити у положај. Поновите поступак за преостале две ноге и спремни сте за знак.


Материјал: поцинчани челик

Челик је легура жељеза која је лакша и отпорнија на ударце од гвожђа или гвожђа. Челик конструкцијског челика се често користи у сигурносним стубовима, напуњеним бетоном, али стандардни челик се такође често користи за креирање украсних стубова за самосталне примене или за заштитне поклопце у сигурносним инсталацијама. Обично су челични држачи обрађени од префабрикованих материјала, а не од главе. Ако ће челик бити изложен, обично је превучен прахом како би био издржљив и заштитио од корозије.

Галванизација штити гвожђе или челик на следећим главним начинима:

-Операција цинка, када је нетакнута, спречава да корозивне супстанце дођу до основног челика или гвожђа.

- Цинк служи као жртвени анода тако да чак и ако је превлака огреботина, изложени челик ће и даље бити заштићен преосталим цинком. [Потребно је појашњење]

- Цинк штити гвожђе прво кородирање. За боље резултате, примена хроматата на цинк се такође сматра индустријским трендом.

 

Предност

● Брза, једноставна инсталација и сигурно уклапање

● Штити возила и објекте од скупих оштећења

● Ниска цена

● Персонализовани сервис за кориснике

 


Hot Tags: роад траффиц сигн нога, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја, прилагођени
Srodni proizvodi
  • Istraga