Хангзхоу Аусигн Траффиц & Сафети Фацилити Цо, Лтд
Подножје саобраћајних знакова

Подножје саобраћајних знакова

Двоструки заварени шавови и обложени прах Саобраћајни знак Ноге за ноге за континуирану тешку употребу. Оквир за знакове са вишеструком поруком и саобраћајне знакове Оквирне ноге које користе неки од највећих савета и компанија за управљање саобраћајем широм Аустралије.

Pošalji upitĆaskanje sada

  • Detalji o proizvodu

Приликом изградње свог алуминијумског знака, унапред конструисани оквир са ногом нуди једноставну инсталацију и скоро тренутни приказ. Нека припрема материјала приликом градње знака је неопходна.

Двоструко заварени шавови и нуспојаве у праху и оквир за означавање за континуирану тешку употребу. Оквир и ноге са више порука које користе неки од највећих савета и компанија за управљање саобраћајем широм Аустралије.

Тим било које од ових преклапајућих или фиксираних бициклистичких ногу са нашим знаковима у кутијама или са више знакова са знаковима. Ноге одговарају свим величинама знакова.

ова веома напредна функција вам омогућава брзо постављање постоља.

Једноставно ставите руке на плочу и подигните тада две ноге ће се спустити у положај. Поновите поступак за преостале две ноге и спремни сте за знак.

Својом алуминијумском конструкцијом, легура Алуминијумске леге је лагана и отпорна је на корозију и рђање. Телескопски јарбол, са подесивим крутим или окретним знаковима, омогућавају прилагођавање висине променљивих знакова. Једна опруга се монтира на базу за додатну стабилност пролазног саобраћаја и током великих ветрова.


image004.jpg


Hot Tags: нога саобраћајног знака, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја, прилагођени
Srodni proizvodi
  • Istraga