Хангзхоу Аусигн Траффиц & Сафети Фацилити Цо, Лтд
Површински монтирани челични штапићи

Површински монтирани челични штапићи

Причвршћени челични штапићи пружају једноставну заштиту од удара возила током вашег објекта.

Pošalji upitĆaskanje sada

  • Detalji o proizvodu

Причвршћени челични штапићи пружају једноставну заштиту од удара возила током вашег објекта. Они се лако монтирају са подним сидри. Они су високог видљивог жуте боје прашине и израђени од челичне цијеви за стварање физичке и визуелне баријере.


image003.jpg

Коришћење челика на површини

Они штите зграде, пешаке и опрему од судара возила или виљушкара. Шипке се користе у различитим поставкама, као што су продавнице, паркинг места, тротоари, заштита машина, заштита биљака или било који саобраћајни осјетљив простор.

● Безбедност пјешака: Штапови спречавају приступ возила док омогућавају несметан проток пешака. Инсталирајте челичне цијеви за цијеви у близини зграда и других подручја са редовним прометом стопала.

● Заштита зграде: Створити заштиту од стајања за зграде и друга осјетљива подручја. У зависности од зграде или структуре, оштећење може бити скупо или чак непоправљиво. Сигурносне стезаљке обезбеђују да возила која се транспортују удаљавају се од екстеријера зграде - и других високоризичних локација.

● Обезбеђивање периметра: Сигурносне стезаљке спречавају разбијање и гребање, или рам-раид, провале - где се возила користе за срушење кроз улазе у продавницама или прозоре. Подручја високог обезбеђења често имају сигурносне лајсне за челичне цијеви на осјетљивим приступним тачкама или празним оградама.


image005.jpg

Челик

Челик је легура жељеза која је лакша и отпорнија на ударце од гвожђа или гвожђа. Челик конструкцијског челика се често користи у сигурносним стубовима, напуњеним бетоном, али стандардни челик се такође често користи за креирање украсних стубова за самосталне примене или за заштитне поклопце у сигурносним инсталацијама. Обично су челични држачи обрађени од префабрикованих материјала, а не од главе. Ако ће челик бити изложен, обично је превучен прахом како би био издржљив и заштитио од корозије.

image007.jpg

Челичне бетонске чауре за завршне обраде

Многе инсталације одлазе да обојају металне или дрвене шипке како би се подударале са околишном естетиком и обезбедиле одређени ниво заштите од времена или корозије. То је јефтино решење које даје инсталатеру флексибилност у боји и детаљима. Међутим, бојама је потребна пажња за одржавање; огреботине у боју или хабању од временских и хемијских средстава за одлеђивање могу довести до оксидације металних стубова.

За метал, завршна обрада са већом издржљивошћу је наношење праха. У овом поступку, фабрички наношење прашкастог премаза је топло везано за метал. Током наношења премаза, сваки голи метак привлачи прах, елиминишући чак и пукотине величине у покривању. Отпоран на хабање и отпоран на злоупотребу, у типичним северноамеричким поднебљима стезаљке са прахом захтевају мало у погледу одржавања и пружају изузетно дуг радни век.

image009.jpg


Поклопци од челичног лима на површини

То ће додати више година без одржавања како би се уградила инсталација. Заштитне огрлице које користимо су Пластична полиетиленска пластика а. Изабрана из различитих боја, величина и облика. Одабрана је и рефлективна трака: изаберите исту боју као што је ваш поклопац или, за највећу видљивост, изаберите контрастну боју траке рефлексије. Изабрите се из три различита стила капе да бисте вашој инсталацији дали архитектонски изглед који ће се уклапати у било који крајолик окружење.

Доступан у било којој дужини

3-10 '' Сцх 40 & Сцх 80 цеви за стезање на залихама и спремни за слање

Опције за израду прилагођених фабрика укључују уклониву, закључавајућу, флексибилну, исечену вијку за очи


Челик за монтажу на површину Предност:

● Брза, једноставна инсталација и сигурно уклапање

● Издржљива, флексибилна ХДПЕ пластика дизајнирана да апсорбује удар

● Штити возила и објекте од скупих оштећења

● Двоструке рефлективне траке повећавају видљивост и сигурност

● Све боје су доступне са или без тракастих трака

● Ниска цена

● Персонализовани сервис за кориснике

image011(001).jpg

Историја стубова

Термин "боллард" се први пут појавио у Оксфордском енглеском речнику 1844. године, описујући пост који се користи за привезивање бродске линије поморског брода. Етимологија је нејасна, али вероватно је то изведено из речи "боле", што значи стабло трске. С временом, термин је проширен тако да укључује постове који се користе за вођење пешака и саобраћаја возила.

Иако је термин стар само две стотине година, стубови су већ хиљадама година. Неке од најстаријих преживјелих стубова датирају из римског царства, гдје су изрезана камена постоља била кориштена као везана мјеста изван зграда, а прекретнице на ободима путева.

Стубови често одражавају или унапређују окружење у коме се налазе. Многи традиционални стилски стубови данас утичу на инсталације седамнаесте и осамнаестог века, када је постало уобичајена пракса да се ископчане топовске буради користе полу-закопавањем. Ови топови су били корисни на прибором за привез, а унутрашње су биле прилагођене за усмеравање саобраћаја и заштиту камена. Када је топ топао с наглавком окренутом према горе, превише велика топова лопта често се користи за заптивање топа од воде и остатака, стварајући препознатљив заобљени врх. Различити облици ових стубова за старе топове још увек утичу на стилу стила.

Пошто возила постају тежа и снажнија од раних вагона, уградња и дизајн се прилагодили у одговору. Са једне стране ове једначине су флексибилни затвори који се могу ударити без оштећења аутомобила или поште. Са друге стране су сигурносне стезаљке дизајниране за заштиту зграда и пешачких зона успоравајући или заустављајући возила која их ударају.

Напади возила у јавним просторима довели су до веће заинтересованости за ове штапове отпорне на високе ударе. На додатним нивоима заштите, владине зграде понекад постављају отпорне штапове дизајниране да издрже вишеструке таласе бомбардовања возила.

Боллард апликације

Зидови су постали свеобухватни део модерног пејзажа. Планери и архитекте користе их за управљање саобраћајем и пешачким возилом, повећавају пејзаж и архитектуру, лагане пешачке стазе, обезбеђују и штите зграде и људе и обезбеђују паркирање бицикла. Штапови се такође користе у затвореном простору, у складиштима, за заштиту имовине.

Сигурносне стезаљке

Сигурносни стубови су такође визуелни водичи за пешаке и саобраћај, али су додатно конструисани да би се супротставили удару возила. Многи сигурносни стубови су направљени од челика и попуњени бетоном, али могу бити украшени естетским подручјем на уму са било којом бојом, или за шири спектар стилова, са заштитним поклопцем (линк доље). У принципу, подлога и уградња сигурносних стезаљки су суштински дијелови њихове отпорности на ударце: јак постављени јастук неће бити довољно отпоран. Инжењеријски надзор је стога од суштинског значаја за штапове отпорне на ударце. Различите апликације такође ће имати различите потребе отпорности на ударце.

Заштита људи

Игралишта у близини паркинг места, паркови поред оштрих кривина на путу, отворени патиос на прометним путевима: ово су само нека од места где би сигурносне надстрешнице могле помоћи спречавању несреће да постане трагедија. Челичне и бетонске шипке у различитим ширинама могу се усклађивати са брзином возила и даљином пешачке зоне до коловоза.

Заштита угрожених грађевинских компоненти

Сигурносне шипке се често постављају испред угрожених грађевинских компоненти како би се смањила штета у случају несреће. Они се обично не осмишљавају са идејом да ће намерно бити нападнут на њих, па су често прецизирани са предложеним пречником челичне цеви за пуњење бетоном. У неким јурисдикцијама, рањиви плиномери или водомери морају да имају сигурносне стезаљке у светлим бојама које су постављене као баријере око њих. Слични стубови се често постављају испред рањивих или историјских архитектонских карактеристика које би вероватно привукле пажњу непријатељске пажње, али би могле бити угрожене за возила ван контроле.

-Рам-раид апликације

Рам-раидинг је верзија провале "смасх-анд-граб" у којој се тешко возило вози кроз прозоре или врата затворене радње тако да починиоци могу у кратком временском периоду пљачкати многе предмете високе вредности. Сигурносне стезаљке су приступачан начин за ове локације да спрече могућност рампе.

За разлику од чисто декоративних стубова који визуелно обележавају пешадије у малопродајним просторима, сигурносне стезаљке рампе рампе су дизајниране како би спречиле приступ возилима до продавнице. Међутим, обзиром да су обујмице за рамена обично део простора за куповину, обично се дају пријатне декоративне облоге, тако да они нису архитектонски нишан.

-Террорисм превентион

Након бомбардовања Оклахома и напада 11. септембра, државни органи су постајали све више заинтересовани да развију системе за зграде "циљају на чврстоћу" које би могле бити угрожене криминалним или терористичким нападима. Стубови обављају неке од ових радова без стварања репресивне атмосфере попут бункер-а. Државни департман је представио први систем за тестирање судара, познат као К-Ратинг, о којем се и даље често помиње, иако је технички стандард од тада замијењен оцјеном АСТМ-а. Сваки систем оцењивања је дизајниран да мери брзину продирања различитих возила различитим брзинама. На највишем нивоу спречавања тероризма, стубови су створени да издрже неколико таласа удара возила.

-Азетна заштита

Сигурносне полице за заштиту од имовине су уређаји који се користе у затвореним апликацијама ради заштите малопродајних објеката и особља. Обично су направљени од нерђајућег челика или композитне пластике. Уобичајене употребе заштитних средстава за заштиту имовине укључују обезбеђивање углова расхладних јединица, складишних рамова, банкомата и малопродајних полица. Они су ефикасни код особља упозорења и купаца потенцијалне опасности. Стезаљке за заштиту од имовине обично се монтирају само сидреним вијком и стога не пружају високу отпорност на ударце. Они су дизајнирани највише за заштиту робе од колица, колица и опреме за чишћење на руци.


Hot Tags: челичне решетке на површини, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја, прилагођени
Srodni proizvodi
  • Istraga